fbpx

Coaching

Overzicht van Coachingsmogelijkheden. Loopbaanadvies, niet te missen sollicitatietraining en ondernemerschapscoaching. 

Coaching

 1. Loopbaanvitaliteitsgesprek

  Ben je op zoek zijn naar verandering? Weet je niet precies wat of waar je moet beginnen? Leg je vragen en twijfels voor in een gratis vitaliteitsgesprek. Samen sparren brengt je verder. We bekijken wat je in jouw situatie kan helpen.  

 2. Workshop Moodboard maken

  In de workshop Moodboard maken zet je je VerbeeldingsKracht in. Aan het einde van de avond heb je een prachtig en uniek moodboard dat weerspiegelt wie jij bent en wat je wilt in jouw werk en leven. Deze bijzondere workshop levert je veel meer inzichten en richting op dan je vooraf had gedacht. Lees ook de reacties

 3. Loopbaanonderzoek 

  Meest gevraagd. Loop je vast in je werk en wil je daarin een verandering? In een kort coachingstraject van drie bijeenkomsten ontdek je nieuwe perspectieven waar jij blij van wordt. Je ontdekt wat jouw beste talenten zijn waarmee jij je onderscheidt van duizenden andere kandidaten.  

 4. Het bezielingsspel op weg naar meer geluk

  Ben je op zoek naar wat jou gelukkig maakt in werk? Wat je bezielt?
  Door spelenderwijs het bezielingsspel te doen, ontdek je wat jouw drijfveren zijn. Wat je – tot nu toe – tegenhoudt. Wat je kan helpen om verder te komen, een volgende stap te zetten. Tegelijkertijd breng je jouw unieke kwaliteiten in kaart. Het bezielingsspel fascineert. Loopbaancoaching in een dagdeel.

 5. Business coaching

  Ben je op zoek naar iets nieuws? Heb je altijd al gedroomd om ooit eens voor jezelf te beginnen? Ik laat je graag zien hoe je zonder risico maar met succes en begeleiding een eigen onderneming opbouwt naast je huidige baan in je eigen tempo. Ben je al gestart als ZP’er en wil je graag meer klanten en omzet? Met slimme strategieën kun je jouw eigen klanten aantrekken. 

 6. Sollicitatietraining alles in één

  In dit slimme sollicitatieprogramma krijg je zeven weken lang coaching, structuur en ideeën om snel en op een prettige manier dé baan te verwerven die jij wilt! Je kunt met de aangereikte tools en materialen direct aan de slag om jouw nieuwe baan te veroveren op de arbeidsmarkt. 

 7. Gratis eBoek

  Een gratis eBoek voor jou met 25 sollicitatietips. Download het gratis e-Boek meteen.  Vul je gegevens in in het blok rechts bovenin. 

Veel succes!

Lees meer over Marjanne de Boer

%d bloggers liken dit: