fbpx

Systematisch slim solliciteren programma

Complete SollicitatietrainingMet deze complete sollicitatietraining leer je alles om snel en effectief jouw baan te verwerven

Ben je:

 • 57 en denk je dat je afgewezen wordt vanwege je leeftijd?
 • 45 en wil je iets anders, omdat je toe bent aan een nieuwe uitdaging?
 • 34, raak je snel verveeld in de banen die je tot nu toe had?
 • 27 jaar, je hebt een paar jaar gewerkt en nu toe aan een echte carrièrestap?
 • 23 net afgestudeerd en zou je graag handvatten om sneller die passende baan te vinden?

Met de arbeidsmarkt van Nu is het geen optie om te wachten tot er nieuw werk voorbij komt. Pak je kans en neem het heft in eigen handen en leer wat nodig is om jezelf op de arbeidsmarkt te laten zien. De door mij ontwikkelde methode helpt je werk de (droom)baan vinden die je wilt.

Zooveel werklozen, hoor je in de media, maak ik dan nog wel kans op de arbeidsmarkt? Jazeker. Er zijn nog steeds 100.000 vacatures, zorg echter wel dat je gezien wordt en pak je kansen. Hoe fijn zou het zijn als je het werk vindt waar jij blij van wordt?

Veel mensen zijn een expert op hun vakgebied, maar hebben weinig ervaring met solliciteren. Het plezier in solliciteren is snel weg wanneer je afwijzing op afwijzing krijgt.  Dit brengt aan het twijfelen – zal het wel lukken? – en je verliest onnodig zelfvertrouwen.

Wat veel mensen lastig vinden, is het in hun eentje bezig zijn, dat voelt als een worsteling. Zoeken naar vacatures, schrijven van een aantrekkelijke sollicitatiebrief,  jezelf moeten verkopen – op de arbeidsmarkt – is niet iets waar mensen veel ervaring mee hebben. Het ontbreekt ze aan kennis en sollicitatietechnieken die werken en die het solliciteren een stuk leuker maken. Daarbij helpen gedachten als: ‘er is geen werk’, ‘ik ben te oud, te duur,’ ‘heeft ’t solliciteren wel zin?’, niet echt. Het ontbreken van die specifieke technieken en belemmerende gedachten maken het vinden van een nieuwe baan lastig en ook nog eens onnodig lang. Ze missen een gestructureerde, en bewezen aanpak en inspiratie. Het is moeilijk je zelf te blijven motiveren en voortvarend aan de slag te zijn.

Systematisch slim solliciteren programma

Plezier en resultaat met deze sollicitatietraining! Systematisch Slim solliciteren!-programmaSystematisch Slim solliciteren!-programmaIn een 7 weken-programma leer je hoe je de arbeidsmarkt van NU met een bewezen systeem, effectief en met succes kunt benaderen om nieuw werk te veroveren. Daarna kun je 6 weken op emailondersteuning rekenen. Dus in totaal 13 weken ondersteuning.

De methode is compleet en overzichtelijk en reikt je de juiste strategieën aan van het sollicitatieproces. Het maakt het mogelijk om een goede baan te verwerven waarin je werk gaat doen wat je het allerliefste doet. Zodat je weer met plezier naar je werk gaat.

Systematisch Slim solliciteren!-programmaDe complete sollicitatietraining helpt je op een slimme manier jezelf in actie te brengen en biedt je een systeem voor de korte en de lange termijn.

Nieuwsgierig naar de aanpak? Lees meer

 

Reacties van deelnemers

Bennie H: “Ik had gekozen voor één sessie om samen een sollicitatiegesprek voor te bereiden. Verrassend om me in één gesprek al zo helder te krijgen, waar ik echt goed in ben. En waar ik energie van krijg. Het oefenen van sollicitatievragen maakt dat ik er vooraf al goed over na kan denken en ik niet hoef te schrikken. Deze inzichten neem ik mee in mijn zoektocht om nieuw werk te vinden. Want ik weet nu nog beter wat bij me past. Marjanne’s aanpak is helder, open en direct en soms een beetje snel.”

“Ik doe nu een sollicitatie met veel meer vertrouwen in mijzelf en in mijn eigen kunnen. Ieder onderdeel was waardevol en de onderdelen hadden duidelijk met elkaar te maken. De eindconclusie van M.: een geweldig traject wat ik voor geen goud heb willen missen en voor mijzelf ook niet had kunnen missen!”


“Ik was in mijn eentje bezig maar nogal ongestructureerd. Dat voelde niet goed. En als iemand mij vroeg wat ik precies zocht, ging mijn antwoord eigenlijk alle kanten op. Ik heb geleerd te focussen. Dat heeft mij geweldig geholpen. Ik ging heel gericht aan de slag met de verschillende onderdelen en tips. Het heeft mij een baan opgeleverd die me helemaal past! D.L.”

Meedoen aan de complete sollicitatietraining levert je het volgende op:

 • Je leert welke methodes er voor sollicitanten zijn om aan vacatures te komen, hoe je zoekt en waar je vacatures vindt (een vacature vinden via de bekende sites, is een weinig effectieve);
 • Je creëert een wervende marketingboodschap die interesse oproept en werkgevers nieuwsgierig maakt om meer van je te horen;
 • Je leert hoe je meer gesprekken kunt krijgen op weg naar jouw baan!
 • Nieuwe contacten, netwerken en ondersteuning van de andere deelnemers!
 • Je leert hoe je met behulp van netwerken zicht op mogelijke vacatures krijgt;
 • Je leert hoe je met social media  werk kunt vinden;
 • Je krijgt veel tips voor netwerk- en sollicitatiegesprekken hoe je overtuigend overkomt;
 • Je brengt structuur aan in je sollicitatie-acties omdat je weet wat werkt voor jou!
 • Je leert hoe je met social media  werk kunt vinden;
 • Je krijgt plezier in werk vinden!

De sollicitatietraining is als volgt opgebouwd:

 • 3 trainingsdagdelen waarin je kennis opdoet. Je krijgt essentiële en beproefde informatie over wat werkt op jezelf in de arbeidsmarkt te laten zien.
 • Tussendoor ben je praktisch aan de slag om de kennis toe te passen in je brief en cv en online profielen en nog meer.  Na 6 weken heb je een actieplan waarmee je aan de slag kunt.
 • Je krijgt tot 13 weken na de start van de training online ondersteuning.
 • Je krijgt antwoord op je vragen en feedback tijdens de trainingsdagdelen op je cv, brief en online profielen.
 • Steun, ideeën én netwerkkansen dankzij de groep.
 • Veel persoonlijke aandacht en feedback, betrokkenheid en nieuwsgierigheid naar jouw individuele situatie.
 • Een onvergetelijke leerervaring waar je zolang je loopbaan duurt, voordeel van hebt.

Bonussen

 • sollicitatietrainingEen persoonlijk coach gesprek met Marjanne de Boer (60 minuten, waarde 135 euro)
 • Bij deelname aan de training krijg je een werkboek “Alle stappen om met succes de arbeidsmarkt op te gaan.” Dit boek is een bijzonder handige handleiding om het solliciteren te vergemakkelijken. Je ontvangt dit werkboek meteen op de eerste avond, zodat je er direct mee aan de slag kunt.
 • Je krijgt praktische oefeningen aangereikt en voorbeelden van geslaagde sollicitatiebrieven en CV’s en nog veel meer handige formats.

Extra

Persoonlijke aandacht door kleine groepen van maximaal 6 deelnemers.

13 weken Online ondersteuning vanaf het eerste trainingsdagdeel.

Lees hier meer reacties van deelnemers

De trainer

Marjanne de BoerSinds 2003 heb ik veel ervaring opgebouwd als  re-integratiedeskundige voor mensen met én zonder werk. Ik heb in die tijd vele mensen met succes geholpen om met plezier een leuke en goede baan te leren verwerven.

  

 

 

Aanmelden voor de training

Stuur mij een mailtje om je op te geven: mail naar contact@loopbaancoachingwerkt.nl of bel me op 06-24745206

Investering en opties om te betalen

Je kunt op 3 manieren betalen: in 1 keer (dit is de beste prijs) of in 2 of 3 maandelijkse termijnen.
– Meedoen aan het programma doe je voor € 497,- incl. btw (beste prijs)**
– Bij betaling in 2 termijnen betaal je 267,- euro incl. btw per termijn.
– Bij betaling in 3 termijnen betaal je 187,- euro incl. btw per termijn.

* De training is ook individueel te volgen. Prijs op aanvraag

Vragen

Vraag je je af of het programma iets voor jou is? Bel of mail me gerust. Je kunt een mail sturen  naar contact@loopbaancoachingwerkt.nl of bel me op 06-24745206.

aanmelden

Je bent van harte welkom!

Hartelijke groet, Marjanne de Boer

 **Wanneer de werkgever betaalt, is het bedrag exclusief BTW

Terug naar het overzicht van diensten

%d bloggers liken dit: