CV Check

Ga je solliciteren? Is jouw cv al je visitekaartje waarmee je jezelf onderscheidt van de rest? Of krijg je veel afwijzingen zonder uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek? Dan kan jij een frisse blik op je cv wel gebruiken. 

Veel gemaakte fouten van het cv

http://loopbaancoachingwerkt.nl/diensten/cv-checkIk zie veel CV’s voorbijkomen. En wat me opvalt, is dat ze veel te algemeen zijn. Ik zie cv’s waar fouten in staan, die onpersoonlijk zijn, saai, te gewoontjes, en de lezer niet nieuwsgierig maken naar de persoon achter het cv. En dat is toch wel de bedoeling!

Wat je met je cv wil bereiken is dat een recruiter nieuwsgierig naar jou wordt om je uit te nodigen voor een gesprek. 

Wanneer je niet of niet regelmatig uitgenodigd wordt, klopt er iets niet aan je CV en is er werk aan de winkel. Een goed en specifiek op jou gericht CV is dus een must.

Je CV als visitekaartje 

Je cv zou moeten werken als een aantrekkelijk visitekaartje. Algemene tips voor een goed cv vind je op internet en ook op deze site vind je artikelen waar een goed cv aan moet voldoen. Dat is een goed begin. Maar wat aan veel cv’s ontbreekt is een cv waar je als persoon uit de verf komt, en dat ook nog eens aansluit bij de vacature. 

Jezelf in de etalage zetten en alles goed verwoorden is in de praktijk een hele klus. Eén advies: Doe het niet alleen! In je eentje kom je maar voor 35% tot je recht, blijkt uit ervaring. Een cv dat je maakt samen met iemand anders, daarmee kom je meer tot je recht en beter uit de verf. Kies altijd een maatje of kies voor coaching en cv check.

CV Check

http://loopbaancoachingwerkt.nl/diensten/cv-checkZou jij een Frisse blik op jouw Curriculum Vitae wel kunnen gebruiken? Wat levert een cv check je op? 

  • een cv dat opvalt en eruit springt
  • een cv dat mensen nieuwsgierig maakt naar jou
  • meer kans om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek.

 

 

 

Hoe werkt het?

Je mailt voor een afspraak voor een feedbacksessie van 30 minuten. In je mail stuur je je cv en de vacature tekst mee. Heb je specifieke vragen, dan mail je die ook. We plannen op korte termijn een afspraak per telefoon of via Skype. 

Je krijgt op het afgesproken tijdstip uitgebreid feedback. Als je jouw cv daarna nog eens instuurt, krijg je nog een paar tips en als je wilt, een vervolgopdracht voor nog eens € 20,00. Zo ga je door totdat jij tevreden bent over je cv.

Vriendelijke prijs

Deze feedbacksessie kost € 32,75 per curriculum vitae. Wat krijg je daarvoor?

  • Eén keer uitgebreide feedback over je CV
  • Nadat je de feedback hebt verwerkt, stuur ik je nog een paar tips om je CV nóg beter te maken
  • Het resultaat is een aantrekkelijk en onderscheidend cv, waaruit blijkt wat voor persoon je bent, wat je voor de werkgever kunt betekenen. 

Bel voor een afspraak 06-247 45 206 of stuur een mail met jouw vragen. 

http://loopbaancoachingwerkt.nl/contact