CV Check

Ga je solliciteren? Krijg je veel afwijzingen, zonder uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek? Dan kan jij een frisse blik op je CV wel gebruiken. Want je CV is je visitekaartje om uitgenodigd te worden. Leg mij je CV voor.

Saai en te gewoon CV

http://loopbaancoachingwerkt.nl/diensten/cv-checkIk zie veel CV’s voorbijkomen en wat daaraan opvalt, is dat ze te algemeen zijn. Cv’s waar zelfs fouten in staan, waar overheen gelezen is, te onpersoonlijk zijn, te saai, te gewoontjes, en niet echt weergeven wat een kandidaat meebrengt als persoon. Daardoor wordt een recruiter niet nieuwsgierig naar jou om je uit te nodigen voor een gesprek. En dat is toch het doel van het curriculum vitae: een uitnodiging voor een gesprek krijgen. 

Wanneer je niet of niet regelmatig uitgenodigd wordt, klopt er iets niet aan je CV en is er werk aan de winkel. Een goed en specifiek op jou gericht CV is dus een must.

Je CV je visitekaartje 

Wat is nodig? Je cv werkt als je visitekaartje. Algemene tips voor een goed cv vind je op internet en ook op deze site vind je artikelen waar een goed cv aan moet voldoen. Dat is een goed begin. Maar… waarin de meeste Cv’s te kort schieten is een specifiek op jou gericht CV, waaruit blijkt wat voor persoon je bent, wat je voor de werkgever kunt betekenen. Alles moet kloppen en erop gericht zijn om de ander nieuwsgierig te maken zodat ze jou willen zien!

Jezelf in de etalage zetten en alles goed verwoorden is in de praktijk een hele klus. Eén advies: Doe het niet alleen! In je eentje kom je maar voor 35% tot je recht, blijkt uit ervaring. Een Cv dat je maakt samen met iemand anders, daarmee kom je meer tot je recht en beter uit de verf. Kies altijd een maatje of kies voor coaching en cv check.

CV Check

http://loopbaancoachingwerkt.nl/diensten/cv-checkZou jij een Frisse blik op jouw Curriculum Vitae wel kunnen gebruiken? Wat levert een Cv check je op? 

  • een CV dat opvalt en eruit springt
  • een CV dat mensen nieuwsgierig maakt naar jou
  • meer kans om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek.

Een Cv check is een half uur coaching op je cv. Via skype. Ik geef je uitgebreid feedback op je cv .

 

Hoe werkt het?

Je boekt een afspraak voor een feedbacksessie van een half uur via Skype. Dat kan op korte termijn. Je stuurt een mail met je cv en de vacature tekst. Heb je specifieke vragen, dan mail je die ook. De kosten daarvan zijn € 32,75.

Je krijgt op het afgesproken tijdstip uitgebreid feedback. Als je jouw CV daarna nog eens instuurt, krijg je nog een paar tips en als je wilt, een vervolgopdracht voor nog eens € 20,00. Zo ga je door totdat jij tevreden bent over je CV.

Vriendelijke prijs

Deze feedbacksessie kost € 32,75 per curriculum vitae. Wat krijg je daarvoor?

  • Eén keer uitgebreide feedback over je CV
  • Eventueel een paar korte tips om je CV nóg beter te maken

Gemiddeld hebben mensen 3 maal nodig om goed te leren hoe je een persoonlijk en aantrekkelijk cv schrijft. 

Bel me voor een afspraak 06-247 45 206 of stuur me een mail met jouw vragen. 

http://loopbaancoachingwerkt.nl/contact

Nog geen abonnee?

Vul je naam en e-mailadres in rechts bovenaan de pagina en je kunt direct “25 sollicitatietips downloaden.” Daarnaast krijg je per 2 weken een interessant artikel of tips.