fbpx

VIP Dag De eerste indruk

Ontdek in 1 dag hoe je indruk kunt maken met jouw uitstraling én presentatie zodat je meer klanten en werk kunt vinden!

Speciaal voor ondernemende sollicitanten en ZZP’ers die meer werk en klanten willen.

 • Wil je een leuke baan in een bedrijf dat jou veel te bieden heeft?
 • In gesprek komen met mensen voor wie jij iets kunt betekenen met jouw expertise?
 • Leren jezelf zó te presenteren dat mensen je onthouden?
 • Leren hoe je sneller klanten vindt en mensen leert kennen via netwerken zodat je sneller werk vindt?

Met onze kennis en persoonlijke adviezen en tips over presenteren en netwerken boek je veel sneller resultaat. Wil jij dat ook?

Dan heet ik je van harte welkom op de VIP dag De Eerste Indruk

http://loopbaancoachingwerkt.nl/event-de-eerste-indruk/Waar ben jij goed in?

Iedereen heeft unieke talenten, noem het passie. De één voor financieel management, de ander voor gezondheid, de volgende werkt liever als spin-in-‘t–web van een dynamische organisatie. Doe werk waar je ogen van gaan stralen. Maak van je passie je werk.

Hoe vind je dat werk of die ideale opdrachtgevers? Helaas, tegenwoordig zijn er net als jij nog honderden anderen die ook op zoek zijn naar werk of klanten. Ik geef toe, als je steeds nee te horen krijgt: dat valt tegen. Hoe zorg je ervoor dat men met jou wil werken? Een eerste indruk is zo gemaakt en blijft lang hangen. Des te belangrijker om in het eerste contact sterk voor de dag te komen met jouw presentatie, zowel online als in real life!

Veel mensen steken veel tijd in de verkeerde dingen als ze zoeken naar werk en contacten. Daadwerkelijk uitgenodigd worden lijkt haast een onmogelijke opgave. Je hoort en ziet mensen praten dat Social Media werkt. Maar je twijfelt of dat voor jou zal werken.

Want misschien gebruik je social media wel, maar levert het je tot nu toe weinig op. Je hebt wel een account, maar veel reacties levert het niet op. Dus werkt het eigenlijk wel? Of misschien ben je nog niet op LinkedIn, omdat je er tegen op ziet. Je wilt voorkomen dat mensen alles van je weten, of denkt dat het veel tijd kost en dat je er technische kennis voor nodig hebt. Ik zal je uit de droom helpen. Dat is het niet!

Wat dan wel? Wat je nodig hebt, is een systeem en een tactiek. En dat heeft niks met techniek, tijd of geld te maken. Natuurlijk moet je er tijd in stoppen, maar met het systeem dat wij ontwikkelden gaat het vinden van werk en klanten lukken. Jij weet beter waar je doelgroep zit en omgekeerd weten recruiters en opdrachtgevers jou te vinden; met jouw uitstraling, persoonlijk profiel en jouw passie val je positief op en weet je contacten te leggen met personen die interesse in houw expertise en werkervaring hebben.

Jouw Eerste Indruk is je visitekaartje

http://loopbaancoachingwerkt.nl/event-de-eerste-indruk/Eerst nog even dit: Weet dat het bewust inzetten van je unieke kwaliteiten je meer zelfvertrouwen geeft. Omdat je dit met passie en plezier doet.  Als je dan vertelt over je passie, waar je blij van wordt, zal dat mensen raken.

Juist omdat je je eigen visitekaartje bent, zet je uiterlijke presentatie en uitstraling bewust in als een goed functionerend communicatiemiddel. Dat wil je natuurlijk!

Je wilt er niet teveel tijd insteken maar wel optimaal resultaat. Dat kan! Je kunt je veel tijd besparen. Want wij laten je zien hoe je jouw presentatie en uitstraling in korte tijd kunt versterken. Hierdoor maak je een bijzonder goeie en positieve eerste indruk die in je voordeel gaat werken. Wij reiken je al die technieken en strategieën graag aan en gaan alle tips en tricks met je delen. Ontdek hoe simpel het is om jouw eerste indruk voor je te laten werken. In één dag waarin jij in d schijnwerpers staat leer je dat. Minimale inspanning, weinig tijd, wel maximaal resultaat.

Vip dag De eerste indruk

Tijdens de VIP dag leer je:

 • Waar en hoe je nieuw werk en opdrachten kunt vinden
 • Hoe je zó vertelt over jouw passie dat werkgevers en klanten nieuwsgierig naar je worden
 • Optimaal gebruik te maken van kleuren als jezelf presenteert
 •  Waarom een goede foto een must is
 • Hoe je contacten legt om meer klanten en werk te vinden
 • Hoe lichaamstaal ‘spreekt’ bij acquisitie- en sollicitatiegesprekken
 • Hoe je jouw imago verzwakt of versterkt met social media.

Een paar voorbeelden uit de praktijk waarbij mensen direct meer succes hadden:

 • Een therapeut die na het kledingadvies van Marion veel toegankelijker oogt en daardoor beter contact heeft met zijn cliënten, waardoor zijn cliënten meer tevreden zijn.
 • Een commercieel- administratief medewerker wordt, nadat hij zijn LinkedIn profiel professioneel heeft geüpdatet, gebeld door recruiters, die hem graag willen voorstellen.
 • Een financieel medewerker die graag Italiaans spreekt, vindt een baan bij een internationaal opererend bedrijf waar Nederlands én Italiaans de voertaal is.
 • Twee jaar solliciteerde ik me een slag in de rondte. Na het stijladvies van Marion en netwerktips van Marjanne voelde ik me zekerder van mezelf, waardoor ik nu makkelijker op mensen afstap en in contact treed met werkgevers. Die baan gaat komen, dat weet ik zeker.

NA de VIP dag De eerste indruk heb je

 • Kijk op de kledingstijl die past bij jouw branche of functie
 • Ontdekt welke kleuren jou laten stralen
 • Gezien wat houding en stemgebruik doen bij presentaties
 • Ideeen welke contacten voor jou leiden naar werk
 • Tips waar je kunt beginnen met contacten leggen om werk te vinden
 • Geoefend met gesprekstechnieken: hoe je doorverwijzingen krijgt
 • Een plan en een strategie om werk of opdrachten te vinden
 • Tips om valkuilen te vermijden
 • Een nieuw netwerk
 • Vertrouwen hoe je zelfbewust en zelfverzekerd overkomt!

EXTRA’S

Met 4 heel interessante bonussen er GRATIS bij (de normale waarde is €
197,-)

Bonussen:

 1. ❀Map met waardevolle Netwerktips om in de praktijk mee aan de slag te
  gaan (ter waarde van € 35,-)
 2. ❀Checklist voor een goede zakelijke foto op je online profilen en je CV, waarmee je
  aantrekkelijk overkomt (ter waarde van € 40,-)
 3. ❀Persoonlijke kledingstijltips. De prijs hiervan is € 57,-
 4. ❀Format waarmee je makkelijk afspraken realiseert, zodat je in gesprek
  komt met mensen die voor jouw zoektocht van groot belang zijn. (ter waarde van
  € 65,-)

Voor wie is DE VIP dag BEDOELD?

Coaches, ZZP’ers en ondernemende sollicitanten die meer klanten of werk zoeken. Die graag meer zelfvertrouwen willen en praktische handvatten om goede contacten te leggen. Die met meer minder stress en meer plezier aan de slag willen om werk en klanten te vinden. Deze dag levert je super veel op: inzicht, kennis, zelfvertrouwen waar je mee verder kunt!

Dus niet éénmalig, maar kennis die je keer op keer kunt gebruiken. Je hebt er iedere dag profijt en gemak van! Wij zijn er een hele dag vol persoonlijke aandacht voor jullie. De groep houden we bewust klein zodat je optimale persoonlijke aandacht krijgt. Minimaal 6 – maximaal 10 deelnemers.

DE TRAINERS – WIE ZIJN WIJ?

Marion van Iren Image ConsultantIMG_1164 kopie bijgesnedenWij zijn Marjanne de Boer, Loopbaancoach & netwerker en Marion van Iren, Imageconsultant. Ónze passie is mensen laten stralen en toerusten om het beste uit zichzelf te halen, zowel persoonlijk als professioneel. Wij worden er blij van als jij de goede dingen kunt toepassen om werk en klanten te vinden.

Ervaring leert dat je pas echt indruk maakt als je verhaal en je uitstraling kloppen. Mensen ‘voelen direct aan hun water of je verhaal klopt’.

‘Beeld’ en ‘geluid’ samen bepalen of iemand al dan niet betrouwbaar en geloofwaardig overkomt. Succes hangt voor een groot deel af van non-verbale boodschappen die je naar jouw gesprekspartners uitzendt. Je bent je eigen levende visitekaartje!

Over Marjanne: 
“Ik ben een ervaren loopbaancoach en heb honderden mensen begeleid tijdens hun loopbaan. Ik heb jarenlang gewerkt als werkgever in de thuiszorg en veel ervaring met het selectieproces. Ik weet waar werkgevers op letten bij het selecteren van geschikte mensen. De eerste indruk is daarbij cruciaal. Mijn kennis mbt jezelf presenteren in persoonlijk contacten, via je cv en online, deel ik graag met jou.”

Over Marion:
“Ik heb als Imageconsultant honderden mensen laten zien hoe je uiterlijke presentatie en uitstraling bewust kunt inzetten als een goed functionerend communicatiemiddel door persoonlijk kleur- stijl- en make-upadviezen op privé en zakelijk gebied.”

Klik hier om meer over Marion en Marjanne te lezen

Ons resultaat is jouw resultaat: dat jij met veel kennis en vertrouwen de deur uitgaat op weg naar jouw doel: werk.

Dat wil jij natuurlijk ook! Je wilt er niet te veel tijd insteken, maar wel een optimaal resultaat. Dat kan.

Waar en wanneer?

Een keer per jaar op een VIP locatie, individueel of in een kleine groep. Heb je interesse, stuur een mailtje dan houden we je op de hoogte voor de nieuwe datum. Goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Een verzorgde dag inclusief koffie, thee, fris, lekkers, een overheerlijke lunch en versnaperingen.

Kortom: Een verzorgde dag vol plezier, leren, tips, nuttige informatie, persoonlijke aandacht, hand-out, checklists en vele tips. Bovendien leg je nieuwe contacten waarmee je direct kunt netwerken.

Laat jouw kansen op nieuw werk of meer opdrachten niet liggen.
Meld je aan voor de VIP dag De Eerste Indruk

Investering in jezelf

€ 497,00 incl. persoonlijk kleuradvies, kledingstijtips, communicatietechnieken, netwerkplan om klanten te vinden die bij jou passen, een overheerlijke lunch, drankjes en nog veel meer.

De beste keuze

Betaling in één keer 497,- .
Betalen in 2 termijnen is mogelijk. 275 euro bij aanmelding. Het 2e deel 275 euro 2 weken voor de VIP dag.

Meld je aan voor een gesprek. Heb je vragen, of twijfel je of deze dag wel iets voor je is? Neem dan contact op via  contact@loopbaancoachingwerkt.nl of 06-247 45 206 / 0172-74 20 40. Samen bekijken we dan of deze dag voor jou geschikt is. Ook als dat niet zo is, hoor je dat.

ja, ik meld me aan

 

 

Hartelijke groet, Marjanne & Marion

%d bloggers liken dit: