fbpx

Gratis

Mensen die doen waar ze plezier in hebben, halen het beste uit zichzelf en maken het verschil. Graag help ik ook jou om het beste uit jezelf te halen.

confuAls loopbaanadviseur help ik mensen die op zoek zijn naar verandering.

Andere baan, leuker werk, lifestyle change, eindelijk voor zichzelf iets willen beginnen en/of iets voor anderen willen betekenen.

Dat doe ik met training, coaching en workshops. 

Gratis 

Ben je er nog niet uit waar je goed aan doet? Hoe je het beste kan beginnen? Op deze pagina vind je een aantal mogelijkheden om gratis van mijn dienstverlening gebruik te maken. Zo zet je alvast de eerste stappen in jouw loopbaanontwikkeling.

Waarmee kan ik jou een stap verder helpen?

  • Met Loopbaantips? Kies voor een gratis abonnement op Loopbaantips. Je krijgt de nieuwste artikelen en tips als een van de eersten in je mailbox. Vul je naam en mailadres in het vak rechts boven in.
  • E-boek met 25 sollicitatietips.  Vermeld je naam en mailadres in het vak rechts bovenin. Daarna kun je meteen je e-book met 25 sollicitatietips downloaden. 
  • Loopbaantest maken? Je kunt direct aan de slag. Op de homepagina rechts vind je een link voor de loopbaantest. 
  • Loopbaanvitaliteitsgesprek. Een gratis loopbaangesprek. Hier kun je je vragen voorleggen en krijg je tips voor de beste aanpak voor een verandering in jouw loopbaan. Je kan je hier aanmelden, dan maken we een afspraak. 

Terug naar het overzicht van diensten

%d bloggers liken dit: