fbpx

Bezielingsspel

het bezielingsspelBen je op zoek naar wat jou gelukkig maakt in werk? Wil je ontdekken wat jou bezielt?

Door spelenderwijs het bezielingsspel te doen, breng je jouw unieke kwaliteiten in kaart. Ontdek je wat jouw drijfveren zijn. Waardoor je je laat tegenhouden. Maar ook: Wat je kan helpen om verder te komen, om een volgende stap te zetten. Het bezielingsspel fascineert. Loopbaancoaching in een dagdeel.

Voor kinderen is alles mogelijk. “Ik word brandweerman, astronaut, piloot, prinses, dokter…”  Kinderen zeggen waarvan ze dromen. 

Eenmaal op school wordt ons als kind geleerd dat niet alles kan. Je moet je best doen, een diploma halen, vaak je dromen opgeven, later gaan werken voor een baas, en geld verdienen. 

En dan rollen we per toeval in een eerste baan. Een grote groep mensen rolt op enig moment ook weer per toeval in een volgende baan. Waar op een gegeven moment ook weer de sleur begint. De uitdaging is weg en toch blijf je hangen, vanwege de zekerheid van een vast contract. Of omdat het makkelijk is in verband met de kinderopvang, je opziet tegen het solliciteren of andere redenen.  

Zelfontplooiing maakt het meest gelukkig

En dan opeens komt de vraag aan jezelf: Wil ik dit nog langer? Wat wil ik dan? Wat wil ik nou écht? Waar word ik gelukkig van?

Want werken doen we niet alleen voor het geld, maar we doen het ook voor de leuek collegas, de uitdaging, een manier om onszelf te ontplooien, om het beste uit onszelf te halen.

Uit onderstaande cijfers blijkt dat mensen zich gelukkiger voelen als ik:

 • goed verdien 12 stemmen (9%)
 • leuke collega’s heb 32 stemmen (25%)
 • mezelf kan ontplooien 70 stemmen (54%)
 • promotie maak 2 stemmen (2%)
 • werkzekerheid heb 14 stemmen (11%).

Leuke collega’s en jezelf ontplooien vinden we dus belangrijk voor ons gevoel van geluk. Uit onderzoek blijkt dat mensen die met plezier hun werk doen, zich gelukkiger voelen. Ze stralen, zijn enthousiast, zijn energiek,  inspireren anderen en voelen zich gezond. Doen waar je blij van wordt, is de sleutel tot succes, geluk en gezondmakend. 

Het Bezielingsspel op weg naar meer geluk

Het bezielingsspel spelen: op weg naar meer gelukBen je op zoek naar wat jou gelukkig maakt in werk? Wat je bezielt?
Door spelenderwijs het bezielingsspel te doen, ontdek je wat jouw drijfveren zijn. Tegelijkertijd breng je jouw unieke kwaliteiten in kaart. Het bezielingsspel fascineert en zet je in beweging. 

Vragen uit de praktijk:

 • Hoe motiveer ik mezelf om beslissingen te nemen ?
 • Hoe krijg ik leuker of spannender werk, waar ik gelukkig van wordt ?
 • Welke keuze wil ik maken nu er een reorganisatie aanstaande is ?
 • Hoe kan ik meer mijn talenten inzetten in mijn huidige functie of organisatie ?
 • Hoe motiveer ik mijn team ?
 • Hoe profileer ik mezelf, hoe word ik zichtbaar ?

je ontdekt wat je – tot nu toe – tegenhoudt. Wat je kan helpen om verder te komen met jouw kwaliteiten en raak je gefascineerd door nieuwe perspectieven. Op weg naar werk dat je gelukkig maakt. De uitkomst is telkens weer verrassend. 

 

ja, ik meld me aan

 

Reacties van deelnemers

Deelnemers zijn na afloop verrast over de inzichten die zij opdoen over zichzelf, hun toekomst en of hoe ze hun belemmering kunnen overwinnen.

Ik heb nieuwe inzichten gekregen, en kan weer een stap verder.

Een inspirerende avond met als voordeel een klein groep. Daardoor kom je natuurlijk meer aan bod dan in een grote groep.

Ik heb al een tijdje het gevoel dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging en dat is vanavond weer bevestigd door alles wat  aan bod kwam. Ik mag mezelf serieus nemen daarin en ga actie ondernemen!

Coach Marjanne de Boer

Marjanne de BoerIs je vraag nog niet helemaal helder? Ik help je om ‘m kernachtig te formuleren, waardoor je verder komt. De combinatie van individuele begeleiding en het uitwisselen van je ontdekkingen in een kleine groep zorgen voor een fascinerende ervaring.
Groepsgrootte 3 tot 4 personen.

Heb je vragen, mail me gerust.

Locatie: Bodegraven

Investering per persoon: € 75,00.

Terug naar het overzicht van diensten

%d bloggers liken dit: