fbpx

Is werken met passie haalbaar?

passieIs Passie een voorrecht van weinigen? Word je met dit talent geboren? Of is het iets wat je kunt ontdekken en leren?

Ieder kan ergens gepassioneerd over raken. Mensen, kinderen, dingen, iets dat je hoort, ziet of voelt. “Maar kun je hier je werk van maken, je inkomen mee verdienen?”, vragen mensen mij. Ja zeker, dat is heel goed mogelijk.

Ik ken genoeg mensen die dat doen. Wat zij doen is hun gevoel als kompas gebruiken: wat voelt goed? Wat voelt niet goed? Belangrijk is je steeds meer open te stellen en je hart volgen, gaan doen wat je leuk vindt en vertrouwen krijgen.

Hoe je er je inkomen mee kunt verdienen, is een zaak van actie ondernemen en de juiste dingen doen. Onderzoek wat je ervoor moet doen. Praat erover met anderen, zoek informatie. En als je er niet uitkomt, neem een coach die jou helpt en samen met jou een plan maakt met daaraan gekoppelde acties, hoe jij je doel kunt bereiken: werken met passie. Dat kan al binnen een kader van 1,5 uur. Het enige wat je nodig hebt is een verandering van wrijvingsenergie naar creatieve energie. Dan volgt de actie als vanzelf.

Een korte oefening van 5 minuten die je helpt in het manifestatieproces:

  • Adem 5 maal kalm in en uit.
  • Wat voel ik ten opzichte van mijn werk? Voelt het als een plicht om te overleven, als een last, als carrière maken of Passie?
  • Welke emoties associeer ik met werk? (ontevredenheid, verveling, teleurstelling, boosheid, angst, blijheid, straal ik van zelfvertrouwen etc.)
  • Wat gebeurt er terwijl ik mij voed met deze emoties? Wat win of verlies ik daardoor?
  • Helpt het mij in het bereiken van mijn doelen door me door deze emoties te laten leiden? Zo nee…
  • Haal dan diep adem en neem heel bewust de beslissing om vanaf nu af aan met PLEZIER en PASSIE te werken. Kijk in de spiegel, zie je glimlach en merk het verschil.

 Bel 0172-742040 of mail me voor een afspraak.

Reageren op dit bericht?

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

%d bloggers liken dit: