fbpx

Klanten

Klanten die kiezen voor LoopbaanCoaching Werkt, willen: 

 • Werk doen dat goed bij hen past
 • Bewust een vervolgstap in hun loopbaan zetten
 • Zichzelf persoonlijk en professioneel blijven ontwikkelen

 fot04

Ieder mens heeft zijn eigen reden om te kiezen voor Loopbaancoaching

Wat is jouw persoonlijke motivatie?

 • Op je huidige werk ervaar je stress, het loopt niet zoals je dat graag zou willen. Je wilt inzicht hoe je je huidige situatie kunt verbeteren of er anders mee omgaan.
 • Je bent op zoek naar persoonlijke begeleiding en uitzoeken welk werk goed bij jou past.
 • Door reorganisatie komt je functie te vervallen, en je wilt je alvast oriënteren op nieuwe mogelijkheden. 
 • Je bent werkzoekend en je wilt snel weer nieuw werk vinden.
 • Je bent aan het solliciteren, en opeens twijfel je, of het wel een goede stap is. Je wilt hierover graag in gesprek voor je verder gaat.
 • Je hebt 10, 20, 30 jaar niet gesolliciteerd en nu wil je met succes leren solliciteren, tijd besparen en werk vinden dat de moeite waard is.
 • Je bent je functie ontgroeid en wilt bewust je volgende loopbaanstap plannen en wilt feedback over de keuze die logisch lijkt.
 • Je overweegt om voor jezelf te beginnen; je twijfelt of je dit een goede stap is. Je wilt je twijfels onderzoeken met een coach die ervaringsdeskundig is.
 • Je nieuwe baan vraagt andere vaardigheden van je; je wilt je competenties versterken.
 • Je geeft leiding aan een team en je wilt feedback hoe je maiximale resultaten kan behalen.
 •  Je bent zelf een coach of hebt een coachrol in je werk en scherpt je coach- en communicatievaardigheden graag aan, zodat jouw ‘cliënten’ met meer effect en plezier hun doelen realiseren. 
 • Je bent beginnend zelfstandige en je wilt meer klanten en omzet. 

Reacties van cliënten

Bennie H: “Ik had gekozen voor één sessie om samen met Marjanne mijn sollicitatiegesprek voor te bereiden. Verrassend om in één gesprek al zo helder te krijgen, waar ik echt goed in ben. En waar ik energie van krijg. Het oefenen van sollicitatievragen maakt dat ik er vooraf al goed over na kan denken en ik niet hoef te schrikken. Deze inzichten neem ik mee in mijn zoektocht om nieuw werk te vinden. Want ik weet nu nog beter wat bij me past. Marjanne’s aanpak is helder, open en direct en soms een beetje snel.”

“Toen ik hersteld was van een burnout en opnieuw veel last van hoofdpijn kreeg en vaker tegen de maandag begon op te zien, schakelde ik  Marjanne in. Ik verwachtte dat ik mijn werk als leidinggevende moest opgeven en ander werk moest gaan doen. In gesprek met Marjanne ontdekte ik mijn belemmering en drijfveren. Na de coaching, ging ik anders in mijn werk staan. Ik had er weer plezier in.” M.A. teammanager

“Mijn ontslag is me niet in de koude kleren gaan zitten. Het gaf mijn zelfvertrouwen een flinke deuk. Tijdens mijn outplacementtraject vond ik mijn eigen kracht terug, vooral het vertrouwen dat ik op mijn eigen kwaliteiten kan rekenen! Daarna ondersteunde Marjanne me bij alle facetten van het solliciteren, waarbij ze de nadruk legde op het netwerken op basis van mijn actieplan. Ik ben blij met deze baan, die me op het lijf geschreven is!” S.v.D. verpleegkundige

“Het team van praktijkopleiders in ons ziekenhuis werkte goed, maar wilde zich verder professionaliseren in het coachen op competenties. Daartoe heeft Marjanne hen getraind en gecoacht.

Het programma gaf die handreikingen die het team nodig had. Ze leerden hun communicatie verbeteren. De kracht van Marjanne zit in het maken van persoonlijk contact en geven van persoonlijke feedback, waarvan de teamleden veel leren. 

Het onderwerp ‘hoe communiceer ik zodanig dat ik mijn doel bereik’, giet ze steeds weer in een soepele vorm, waarbij ze haar creativiteit inzet. Ze analyseert de praktijksituaties goed, om ons te helpen bij onze leerdoelen. Ze leert ons niet een kunstje, maar wij zijn als team echt verder geholpen. Marjanne is veelzijdig.” J. Roders, Hoofd Opleidingen Diaconessenhuis Leiden

Lees meer reacties van klanten >

 

Terug naar overzicht van coaching >

%d bloggers liken dit: