fbpx

Marjanne

Doen waar je plezier in hebt, is de sleutel tot succes

Marjanne de Boer

Van jongs af aan vind ik het omgaan met mensen fijn, daar word ik blij van. Al op mijn 22ste gaf ik leiding aan teams. Eigenlijk daarvoor al toen ik bij de Hema werkte, en mede leiding gaf aan een meisjesclub. 

Na 23 jaar met veel plezier leiding geven en managementtaken zat ik tegen een burn-out aan. Na de zoveelste reorganisatie was ik mijn zelfvertrouwen en plezier kwijt. Ik besloot het roer om te gooien. Maar had geen idee wat en hoe. Ik speelde met verschillende ideeën: in een boekwinkel werken, oude meubels opknappen, op een boekhoudkantoor werken. Maar of ik daar nou echt gelukkig van zou worden?

Ik schakelde een loopbaancoach in en dat bleek een schot in de roos. Ik trof iemand die met me meedacht. Kritische vragen stelde. Mij bevestigde in mijn sterke kanten en me hielp anders met mijn valkuilen om te gaan. Al snel kon ik een nieuwe keuze maken en voelde ik het plezier en  zelfvertrouwen terugkomen.  

Mijn passies

In het loopbaanvak ligt mijn uitgesproken passie in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar een verandering. Iets anders willen, maar nog niet weten wat. Van ‘werk naar werk’ of van ‘ontslag naar werk’. 

Als trainer begeleid ik enthousiast (zorg)professionals die een coachende rol en taken hebben en deel uit van mijn coachingsvaardigheden aan hen.  

Nu de arbeidsmarkt verandert, willen mensen steeds vaker de regie nemen en voor zichzelf beginnen. Ook ZP’ers zijn mijn klanten om hen te helpen meer uit hun bedrijf en zichzelf te halen. Daarin pas ik een zeer succesvolle werkwijze toe: een effectieve en creatieve manier om zonder risico met een bewezen businessmodel met succes ondernemerschap te ontwikkelen. Deze werkwijze pas ik toe zowel individueel als in teamverband. 

Focus en actie

Ondernemerschap is Dromen, Durven en Doen. Dingen bedenken, lef tonen en uitproberen. Met vallen en opstaan leerde ik het ondernemerschap. Dat kostte mij veel tijd, energie en geld. Mensen die ik nu begeleid, hebben daar veel voordeel van. Ik help ze focussen op hun doelen, en doen: het ondernemen van actie. Mijn stijl is direct en resultaatgericht, mijn kernwaarden plezier, focus en doen. 

Als loopbaancoach heb ik veel mensen succesvol begeleid. Karin zegt over mij:

“Marjanne leert mij groter denken en denkt mee in mogelijkheden waar ik zelf niet eerder aan gedacht had. En dat gecombineerd met een structuur die zij aanbiedt, maakt dat het werkt. Marjanne deelt ‘haar ervaringen die werken’. Zij geeft handvatten om in de praktijk meteen aan de slag te gaan, zodat je het resultaat van je eigen acties ervaart. Zo kan ik mij steeds meer bekwamen in het ondernemerschap.”

Mijn opleidingsachtergrond

Mijn opleidingsachtergrond: Lerarenopleiding, diverse management trainingen, Post HBO Management Organisatie en Beleid, Post HBO Loopbaan- en Mobiliteitsadviseur, NLP -opleidingen, Practioner, Master practioner, Trainersopleiding van Anné Linden, Jaargang Assistent Trainer NLP, en tot heden diverse opleidingen en trainingen op gebied van internetmarketing en teammarketing.

Meer lezen over mij? Ga naar: www.loopbaancoachingwerkt.nl/Marjanne

Op zoek naar een nieuwe inspiratie?

Klik op de button voor een gratis vitaliteitsgesprek.

mail voor een gratis loopbaanvitaliteitsgesprek

 

 

Je bent van harte welkom! 

Meer weten over mij? Lees mijn verhaal

%d bloggers liken dit: