Marjanne

DOEN WAAR JE energie van krijgt, IS DE SLEUTEL TOT SUCCES

Marjanne de Boer

Al op mijn 22ste gaf ik leiding aan zorgteams. 

Na 23 jaar leidinggeven en management zat ik ‘niet meer op mijn plek’ binnen een grote thuiszorgorganisatie (Vierstroom) en volgde ik een loopbaanonderzoek en outplacementtraject.  

Sindsdien ben ik werkzaam als loopbaancoach en trainer voor de zorg en weet ik dat ik floreer als pionier bij nieuwe ontwikkelingen. 

Mijn passie

In het loopbaanvak ligt mijn uitgesproken passie in het begeleiden van mensen die een nieuwe uitdaging willen aangaan. 

Nu de arbeidsmarkt verandert, begeleid ik met plezier bij het ontwikkelen van ondernemerschap. Daarin pas ik een zeer succesvolle wijze van begeleiding toe: een effectieve en creatieve manier om zonder risico en met succes ondernemerschap te ontwikkelen. Deze werkwijze pas ik toe zowel individueel als in teamverband. 

Focus en actie

Met vallen en opstaan leerde ik zelf het ondernemerschap dromen, durven, doen: Dingen bedenken, lef tonen en uitproberen. Dat kostte mij veel tijd energie en geld. Mensen die ik begeleid hebben daar veel voordeel van. Ik help ze focussen op hun doelen, en doen: het ondernemen van actie. Mijn stijl is direct en resultaatgericht, mijn kernwaarden plezier, focus en doen.

Daarnaast doe ik reguliere trajecten van ‘werk naar werk’ of van ‘ontslag naar werk’. 

Als loopbaancoach heb ik veel mensen succesvol begeleid. Karin zegt:

“Marjanne leert mij groter denken en denkt mee in mogelijkheden waar ik zelf niet eerder aan gedacht had. En dat gecombineerd met een structuur die zij aanbiedt, maakt dat het werkt. Marjanne deelt ‘haar ervaringen die werken’. Zij geeft handvatten om in de praktijk meteen aan de slag te gaan, zodat je het resultaat van je eigen acties ervaart. Zo kan ik mij steeds meer bekwamen in het ondernemerschap.”

Mijn opleidingsachtergrond

Mijn opleidingsachtergrond is Docent, Management Organisatie en Beleid, Loopbaan- en Mobiliteitsadviseur, en heb communicatie/NLP-opleidingen, en opleidingen op het gebied van marketing en verandering gevolgd.

Meer lezen over mij? Ga naar: www.loopbaancoachingwerkt.nl/Marjanne

Op zoek naar een een nieuwe uitdaging

Ben jij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Mail me voor een gratis vitaliteitsgesprek.

mail voor een gratis loopbaanvitaliteitsgesprek

 

 

Je bent van harte welkom! Mail naar contact@loopbaancoachingwerkt.nl  of bel 06 247 45 206 

 

Meer weten over mij? Lees mijn verhaal

Mijn klanten komen uit het hele land. Lees hier reacties van klanten