Marjanne

Doen waar je plezier in hebt, is de sleutel tot succes

Marjanne de Boer

Van jongs af aan vind ik het omgaan met mensen fijn, daar word ik blij van. Al op mijn 22ste gaf ik leiding aan teams. Eigenlijk daarvoor al toen ik bij de Hema werkte, en mede leiding gaf aan een meisjesclub. 

Na 23 jaar met veel plezier leiding geven en managementtaken raakte ik het plezier kwijt. Ik besloot iets anders te gaan doen, en had geen idee wat. Ik speelde met het idee om in een boekwinkel te gaan werken, oude meubels op te knappen en op een boekhoudkantoor werken. Hoewel ik geen idee had hoe ik dat aan moest pakken. En of ik daar nou echt gelukkig van zou worden?

Ik schakelde een loopbaancoach in en dat was een geweldige ervaring. Iemand die met me meedacht. Kritische vragen stelde. Mij bevestigde in mijn sterke kanten en me hielp anders met mijn valkuilen om te gaan. Al snel voelde ik het plezier terugkomen en kreeg mijn zelfvertrouwen terug.  

De nieuwe richting werd steeds duidelijker: loopbaancoaching en het geven van trainingen in zorgorganisaties. Met vallen, opstaan en weer doorgaan bouwde ik een praktijk op. Ik kwam in contact met nieuwe mensen en daar kwamen prachtige opdrachten uit voort. Ik ben onderzoekend en sta open voor nieuwe ontwikkelingen. 

Mijn passies

In het loopbaanvak ligt mijn uitgesproken passie in het begeleiden van mensen die iets anders willen, maar niet weten wat. Daarnaast begeleid ik mensen van ‘werk naar werk’ of van ‘ontslag naar werk’. 

Wat trainingen betreft is het heel fijn mijn coach-kennis en ervaring over te mogen dragen aan zorgprofessionals die een coachende rol en taken hebben.  

Nu de arbeidsmarkt verandert, zie ik ook kansen voor mensen die iets voor zichzelf willen beginnen. Daarin pas ik een zeer succesvolle werkwijze toe: een effectieve en creatieve manier om zonder risico met een bewezen businessmodel met succes ondernemerschap te ontwikkelen. Deze werkwijze pas ik toe zowel individueel als in teamverband. 

Focus en actie

Met vallen en opstaan leerde ik zelf het ondernemerschap dromen, durven, doen: Dingen bedenken, lef tonen en uitproberen. Dat kostte mij veel tijd energie en geld. Mensen die ik begeleid hebben daar veel voordeel van. Ik help ze focussen op hun doelen, en doen: het ondernemen van actie. Mijn stijl is direct en resultaatgericht, mijn kernwaarden plezier, focus en doen. Als loopbaancoach heb ik veel mensen succesvol begeleid. 

Karin zegt:

“Marjanne leert mij groter denken en denkt mee in mogelijkheden waar ik zelf niet eerder aan gedacht had. En dat gecombineerd met een structuur die zij aanbiedt, maakt dat het werkt. Marjanne deelt ‘haar ervaringen die werken’. Zij geeft handvatten om in de praktijk meteen aan de slag te gaan, zodat je het resultaat van je eigen acties ervaart. Zo kan ik mij steeds meer bekwamen in het ondernemerschap.”

Mijn opleidingsachtergrond

Mijn opleidingsachtergrond: Lerarenopleiding, divers management trainingen, Post HBO Management Organisatie en Beleid, Post HBO Loopbaan- en Mobiliteitsadviseur, NLP -opleidingen, Practioner, Master practioner, Trainersopleiding van Anné Linden, Jaargang Assistent Trainer NLP, en tot heden diverse opleidingen en trainingen op gebied van marketing.

Meer lezen over mij? Ga naar: www.loopbaancoachingwerkt.nl/Marjanne

Op zoek naar een een nieuwe uitdaging

Ben jij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Mail voor een gratis vitaliteitsgesprek.

mail voor een gratis loopbaanvitaliteitsgesprek

 

 

Je bent van harte welkom! Mail naar contact@loopbaancoachingwerkt.nl  of bel 06 247 45 206 

Meer weten over mij? Lees mijn verhaal