Meer over Marjanne

IMG_1164 kopie bijgesneden

Marjanne de Boer Loopbaancoach en Netwerker

DOEN WAAR JE PLEZIER IN HEBT, IS DE SLEUTEL TOT SUCCES

Werk is voor mij altijd een manier geweest om mezelf uit te dagen en het beste uit mezelf te halen. Op mijn 15e begon ik als verkoopster bij de HEMA en al snel vertrouwde men mij leidinggevende taken toe. Ik ontdekte hoe leuk dat was.

Na mijn docentopleiding, solliciteerde ik naar een leidinggevende functie in de thuiszorg. Ik nam enthousiast deel aan allerlei werkgroepen en vernieuwingsprojecten, werkte als projectcoördinator en trainde grote groepen medewerkers. 

Binnen de thuiszorgbranche veranderde ik diverse keren veranderde van baan. Tijdens een reorganisatie solliciteerde ik naar de functie van regiomanager en ging leiding geven aan meerdere teams verpleging en verzorging in een grotere regio.

In diezelfde periode begon ik met de Post HBO opleiding voor Management, Organisatie en Beleid in Rotterdam. Een geweldige leerschool. Echter op werkdagen lekte mijn energie weg en het plezier in mijn werk. Hoewel ik een doorzetter ben, vroeg ik me steeds vaker af, past deze baan nog wel bij mij? Ik twijfelde aan mezelf, voelde me onzeker, kreeg lichamelijke klachten. 

Ik hakte de knoop door en stopte met de functie van regiomanager. Omdat ik werkelijk geen idee had wat ik nog meer zou kunnen dan leidinggeven, koos ik voor een loopbaanonderzoek. Dat was een geweldige ervaring. Het werd me snel duidelijk wat ik in mijn werk miste. Het loopbaanonderzoek hielp me uitvinden wat ik wel wilde, en hoe ik het plezier in mijn werk terug kon krijgen. 

Meer over Marjanne

“Follow your heart, it knows the way”

Loopbaancoaching

Ik nam ontslag en startte in 2003 als loopbaancoach en trainer voor de zorgsector. Mensen coachen die – net als ik – het plezier in hun werk kwijt zijn en iets anders willen. 

Ik combineer loopbaancoaching en marketing: jezelf zichtbaar maken aan de juiste doelgroep. Daarnaast train ik zorgteams hun communicatie- vaardigheden te versterken, zoals gespreksvoering, feedback geven en ontvangen, assertiviteit etc. 

Businesscoaching

Vanaf 2015 begeleid ik ook mensen in het ontwikkelen van ondernemerschap. De redenen zijn divers: op zoek naar een nieuwe uitdaging, coachend werk, meer zekerheid, goed willen worden in iets nieuws. Daarin pas ik een zeer succesvolle wijze van begeleiding toe: een effectieve en creatieve manier om zonder risico en met succes ondernemerschap te ontwikkelen. Deze werkwijze pas ik toe zowel individueel als in teamverband. 

Mijn kernwaarden zijn dan ook plezier, focus en doen. Het is bijzonder om te merken, dat ik ook vanuit mijn eigen ervaring, met vallen en weer opstaan anderen kan inspireren vóór hún doel te gaan.

Mensen die doen waar ze plezier in hebben, halen het beste uit zichzelf en maken het verschil. En dat merk je. Graag help ik ook jou om het beste uit jezelf te halen.

Ben je nieuwsgierig naar deze nieuwe manier van werken? Ook voor coaches is deze werkwijze interessant. 

schrijf je hier in voor een gratis loopbangesprek

Je bent van harte welkom!

Communicatietrainer en coach voor de zorgsector

In 2007 richtte ik samen met Astrid Buis en Wies Vink Zin-in-Zorg op www.zin-in-zorg.nl (2007 – 2015), bureau voor communicatie in de zorg. Door mijn uitgebreide werk- en trainerservaring in de zorg, blijven het geven van training/coaching bij Zin-in-Zorg een mooie en logische aanvulling op mijn werk als loopbaancoach bij ‘Loopbaancoaching Werkt’. Het versterken van de eigen regie in het leven loopt als een rode draad door mijn aanpak in training en coaching.

Je kunt me ook op LinkedIn vinden. Ik vind het leuk wanneer je me uitnodigt.

Aanmelden of meer informatie? Neem contact op via contact@loopbaancoachingwerkt.nl  of bel 06 247 45 206 

Op naar nog meer succes en plezier, en nog betere resultaten!

 Naar het overzicht van diensten