Mijn aanpak

http://loopbaancoachingwerkt.nl/mijn-aanpak-1/Startpunt van onze samenwerking

Jij werkt samen met Loopbaancoaching Werkt aan jouw Loopbaan.

Startpunt van onze samenwerking is een kennismakingsgesprek waarin we verhelderen wat jij wilt bereiken en waar ik je bij kan helpen.

 Samen met Loopbaancoaching werk je toe naar jouw gewenste resultaat. Je kunt het volgende bereiken:

  • Inzicht in wie jij bent, wat je wilt en wat jouw specifieke kwaliteiten zijn.
  • Je vergroot je zelfvertrouwen omdat je jouw meerwaarde voor organisaties ontdekt.
  • Je kunt oplossingsgericht aan de slag met werksituaties in jouw organisatie / bedrijf.
  • Een systematische werkwijze waarmee je met relatief weinig inspanning een groot effect creëert.
  • Je hebt een vorm van communicatie onder de knie die authentiek, open en eerlijk is.
  • Technieken in huis die aansluiten bij wat de arbeidsmarkt van nu van je vraagt.

Het resultaat: meer werkplezier en de baan die bij je past.

Mijn filosofie

Iedereen weet het inmiddels: Lifetime Employment is veranderd in Lifetime Employability! Dit betekent dat je nu zelf 100% verantwoordelijk bent voor jouw eigen loopbaan. Ondernemend zijn in je loopbaanontwikkeling dus en zelf aan het roer staan. Solliciteren is een vak geworden!

Zorg dat je weet wie je bent, wat je kunt, wat je wilt in je huidige of toekomstige baan. En met welk bedrijf jij je graag verbinden wilt. Stel je open om jezelf te  blijven ontwikkelen en je zult persoonlijk en professioneel groeien. Dat is Lifetime Employability oftewel een leven lang inzetbaar: werken waar je wilt en wanneer je wilt.

Je hart volgen en je talent gebruiken is belangrijk om je ten volle te kunnen ontplooien. Er ontstaat echter pas een vruchtbare combinatie tussen passie, talent en werk als je voldoende ruimte maakt voor loopbaanplanning.

Netwerken werkt écht

Mijn aanpak

Ik daag je uit om op zoek te gaan naar jouw werkplezier. En dat je aan de slag gaat met jouw dromen en talenten en met jouw unieke kwaliteiten. Als je wilt – en als je durft – help ik je te ontdekken wat jouw sleutel tot succes is. Succes op basis van jouw definitie van dat woord, uiteraard.

Ik maak oplossingsgericht werken eenvoudig en inspirerend. Zodat het volstrekt helder en duidelijk is wat de stappen zijn die jij kunt zetten om jezelf naar het niveau te tillen dat je wilt bereiken. Ik help je om de volgende stap te gaan zetten. Stappen die tot meer tevredenheid leiden en tot resultaat! De door jou zo gewenste werksituatie of baan! Samen zorgen we voor beweging in je loopbaan.

Want, zoals hierboven al gezegd, ideeën zijn er genoeg en plannen heb je vaak genoeg. De kunst is om jouw ideeën en jouw plannen in praktijk te brengen.

Je kunt me mailen contact@loopbaancoachingwerkt.nl of bellen op 06-24745206

Wat maakt mijn aanpak uniek?

Het is mijn passie jou te helpen om meer uit jezelf te halen met meer plezier en resultaat van je werk.

Tijdens de coaching, workshops en de programma’s geef ik je persoonlijke feedback, waar je gelijk mee aan de slag kunt. Je krijgt alle ruimte om met nieuwe stijlen te experimenteren.

Samen snel analyseren we jouw volgende loopbaanstap. Wij bespreken hoe het komt dat jouw inzet niet het resultaat oplevert wat je juist wel wilt. En we weten samen die analyse om te zetten in doelen waar je daadwerkelijk iets mee kunt.

Ik gebruik heel praktische technieken, die je direct in de dagelijkse praktijk kunt toepassen. Waardoor je direct profijt kunt ervaren van je inspanning. Ik reik je geen oefeningen aan die niet bij je passen. De vorm van communicatie die ik je leer, is perfect te gebruiken in jouw werk- en privésituatie waarmee je resultaten kunt versterken.

Cliënten geven aan meer plezier, betrokkenheid en baat van de technieken en de oefeningen te ervaren dan ze vooraf hadden verwacht. Het enige dat ik van je vraag, is open te staan voor nieuwe inzichten en jezelf toe te staan plezier te hebben! Je zult ervan versteld staan hoeveel je opsteekt en in je leven kunt integreren als je je als een O.E.N. 😉 (open en nieuwsgierig) opstelt!

Je hebt nu een beter idee gekregen van de resultaten die je kunt verwachten als je met mij samenwerkt, van mijn aanpak en filosofie.

 

Lees hier de mogelijkheden van coaching >