Mijn aanpak bij het Systematisch Slim Solliciteren!-programma

Mijn aanpak bij het Systematisch Slim Solliciteren!-programma
Startpunt van onze samenwerking

is een korte intake om helder te krijgen wat jij wilt bereiken en waar ik je bij kan helpen. Kortom jouw leerdoel.

Samen met Loopbaancoaching Werkt! kun je het volgende bereiken:

  • Je hebt technieken in huis om op een juiste manier de arbeidsmarkt te benaderen. Het resultaat: meer werkplezier en de baan die bij je past.
  • Je hebt een systematische werkwijze waarmee je met relatief weinig inspanning een groot effect creëert.
  • Je beschikt over technieken die aansluiten bij wat de arbeidsmarkt van nu vraagt.
  • De kwaliteit en uitstraling die voor jouw presentatie op de arbeidsmarkt belangrijk zijn. Je hebt een vorm van communicatie onder de knie die authentiek, open en eerlijk is. Waardoor je voordeel hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Mijn filosofie

Iedereen weet het inmiddels: Lifetime Employment is veranderd in Lifetime Employability! Dit betekent dat je nu zelf 100% verantwoordelijk bent voor jouw eigen loopbaan. Loopbaanplanning dus en zelf aan het roer staan. Solliciteren anno 2013 is een vak!

Zorg dat je de kneepjes goed beheerst. Zorg dat je weet wie je bent, wat je kunt, wat je wilt in je nieuwe toekomstige baan en voor welke organisatie je wilt gaan werken. Zet de deur open voor jouw nieuwe baan! Dat is Lifetime Employability oftewel een leven lang inzetbaar: werken waar je wilt en wanneer je wilt.

Je hart volgen en je talent gebruiken is belangrijk om je ten volle te kunnen ontplooien. Er ontstaat echter pas een vruchtbare combinatie tussen passie, talent en werk als je voldoende ruimte maakt voor loopbaanplanning.


Systematisch Slim Solliciteren!-programmaMijn aanpak

 Ik daag je uit om op zoek te gaan naar jouw werkplezier. Zodat je bij het Systematisch Slim Solliciteren!-programma aan de slag gaat met jouw dromen en talenten en met jouw unieke kwaliteiten. Als je wilt – en als je durft – help ik je te ontdekken wat jouw sleutel tot succes is. Succes op basis van jouw definitie van dat woord, uiteraard.

Ik maak oplossingsgericht werken eenvoudig en inspirerend. Zodat het volstrekt helder en duidelijk is wat de stappen zijn die jij kunt zetten om jezelf naar het niveau te tillen dat je wilt bereiken. Ik help je om de volgende stap te gaan zetten. Stappen die tot meer tevredenheid leiden en tot resultaat! De door jou zo gewenste baan! Samen zorgen we voor beweging in je loopbaan.

Want, zoals hierboven al gezegd, ideeën zijn er genoeg en plannen heb je vaak genoeg. De kunst is om jouw ideeën en jouw plannen in praktijk te brengen.

Je kunt mij mailen via contact@loopbaancoachingwerkt.nl of bellen op 06-24745206

Onze werkwijze

Onze manier van lesgeven is direct, en anders dan wat je wellicht gewend bent. In ons programma maken we gebruik van interactie om je te helpen in het leerproces. Het maakt je geest nieuwsgierig, actief, betrokken en gericht op participatie. Hierdoor beklijven de opgedane kennis en vaardigheden veel langer dan bij welke andere leermethode dan ook!

We werken in een energierijke omgeving waar participatie een belangrijke plaats inneemt. We stellen je gerichte vragen, je communiceert met je medestudenten, je doet individuele oefeningen, maakt deel uit van groepsprocessen, enzovoort.

Onze deelnemers geven aan meer plezier, betrokkenheid en retentie van het materiaal te ervaren dan ze vooraf hadden verwacht. Het enige dat we van je vragen als je onze programma’s volgt, is open te staan voor nieuwe inzichten en jezelf toe te staan plezier te hebben! Je zult ervan versteld staan hoeveel je opsteekt en in je leven kunt integreren als je in een plezierige en energieke omgeving leert!

Wat maakt het programma en het aanbod uniek?

De trainers met wie ik samenwerk hebben een passie voor werken en voor werkplezier. Wij gebruiken heel praktische technieken, die je direct in de dagelijkse praktijk kunt toepassen.

De voorbereiding op je toekomstige werk en communicatie die ik je leer, maakt dat je goed kunt afstemmen op de organisatie waar jij wilt gaan werken. Bij mij krijg je voorbereiding op maat, zodat voor jou het gezegde opgaat: ‘Een goede voorbereiding is het halve werk!’

Tijdens de workshops en het programma geef ik je persoonlijke feedback, waar je gelijk mee aan de slag kunt. Je krijgt in de groep alle ruimte om met nieuwe stijlen te experimenteren.

Samen snel analyseren we jouw volgende loopbaanstap. Wij bespreken hoe het komt dat jouw inzet niet het resultaat oplevert wat je juist wel wilt. En we weten samen die analyse om te zetten in doelen waar je daadwerkelijk iets mee kunt.

Je hebt nu een beter idee gekregen van de resultaten die je kunt verwachten als je met ons samenwerkt, van onze aanpak en onze filosofie.

Voor vragen of aanmelden kun je mij mailen via contact@loopbaancoachingwerkt.nl of bellen op 06-24745206