Ondernemerschap

blowing-15795__180Ondernemen is leuk!
Ondernemen heeft veel voordelen: geen baas boven je, je eigen werktijden bepalen, doen waar je plezier in hebt. Daar krijg je energie van. Ondernemen en daarmee anderen helpen.

In mijn coaching pas ik een zeer succesvolle wijze van begeleiding toe: een effectieve en creatieve manier om zonder risico en met succes ondernemerschap te ontwikkelen. Deze werkwijze pas ik toe zowel individueel als in teamverband. 

Ondernemerschap

Ondernemerschap ontwikkelen is leuk! Het daagt je uit het beste uit jezelf te halen. Een nieuw vak leren, nieuwe competenties ontwikkelen.  Je komt uitdagingen tegen op je weg. En die overwinnen, dat geeft je vleugels.  

Wil jij succesvol leren ondernemen?

  • Ben je op zoek naar iets nieuws? 
  • Misschien wel parttime naast je huidige baan?
  • Ben je moeder en wil je onder schooltijd werken? 
  • Wil je ondernemen zonder risico met een bewezen business model?
  • Wil je social media effectief leren inzetten voor je bedrijf? 

Ik help je je dromen waarmaken. Help je de focus te houden op je doelen en help je waar nodig bij het het uitvoeren van plannen. Leren ondernemen is vooral doen. Mijn stijl is direct en resultaatgericht. Mijn kernwaarden zijn plezier, focus en doen. Als loopbaancoach begeleid ik veel mensen naar hun dromen. Waar kan ik jou mee helpen?  

Neem contact op voor en vrijblijvend gesprek →

Reactie van Karin

“Marjanne denkt mee in mogelijkheden waar ik zelf niet eerder aan gedacht had. En dat gecombineerd met een structuur en werkboek dat ze aanbiedt, maakt dat het voor mij  ook werkt. Marjanne deelt ‘haar ervaringen die werken’. Ze geeft me praktische tips om in de praktijk mee aan de slag te gaan, zodat ik het resultaat van mijn eigen acties zie. Het is leuk om samen plannen te maken en uit te voeren. En zo levert ondernemen ook geld in het laatje. En ontwikkel ik mijn ondernemerschap.”

Contact

Wie ken jij die hier meer van wil weten? Ik maak graag een vrijblijvende afspraak →