Ondernemerschapscoaching

ondernemerschapscoachingOndernemen is leuk!

Ondernemen heeft veel voordelen: geen baas boven je, zelf je werktijden bepalen, doen waar je energie van krijgt, werken op basis van je eigen voorwaarden, anderen helpen, de kik wanneer het lukt. 

Ondernemerschap ontwikkelen is leuk! Het daagt je uit het beste uit jezelf te halen. Een nieuw vak leren, nieuwe competenties ontwikkelen

Ondernemerschapscoaching

In het loopbaanvak ligt mijn uitgesproken passie in het begeleiden van mensen die een nieuwe uitdaging willen aangaan. 

Nu de arbeidsmarkt verandert – steeds vaker korte contracten en weinig zekerheid op een vaste baan – neemt de vraag naar het ontwikkelen van ondernemerschap enorm toe. Daarom begeleid ik met veel plezier mensen bij het ontwikkelen van ondernemend zijn en ondernemerschap. 

Daarin pas ik een zeer succesvolle wijze van begeleiding toe: een effectieve en creatieve manier om zonder risico en met succes ondernemerschap te ontwikkelen. Deze werkwijze pas ik toe zowel individueel als in teamverband. 

Ondernemerschap ontwikkelen

  • Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? 
  • Overweeg je voor jezelf te beginnen? Zonder risico? En met succes?
  • Wil je een nieuw vak leren?
  • Ben je ondernemer en vallen de resultaten tegen?
  • Wil je social media effectief leren inzetten voor je bedrijf? 

Focus en Actie

Als loopbaancoach heb ik veel mensen succesvol begeleid. Karin zegt:

“Marjanne leert mij groter denken en denkt mee in mogelijkheden waar ik zelf niet eerder aan gedacht had. En dat gecombineerd met een structuur die zij aanbiedt, maakt dat het werkt. Marjanne deelt ‘haar ervaringen die werken’. Zij geeft handvatten om in de praktijk meteen aan de slag te gaan, zodat je het resultaat van je eigen acties ervaart. Zo kan ik mij steeds meer bekwamen in het ondernemerschap.”

Ik help je focussen op je doelen, en het doen: leren ondernemen is vooral doen. Mijn stijl is direct en resultaatgericht, mijn kernwaarden plezier, focus en doen.

Contact

Heb je interesse? Of ken je iemand in je netwerk? Laat het me weten. Maak een afspraak → om de mogelijkheden te verkennen.