fbpx

Reacties van klanten

Reacties van klanten over workshop Moodboard maken op 09-12-2019

paper-571937__180

Wat vond je van de workshop?

Danielle: Heel verrassend. Had ik niet verwacht. Het was fijn. Een bevestiging van de dingen waar ik mee bezig ben.

Sietske: Ik heb het confronterend gevonden, een schop onder mijn kont. Ik wil graag ondernemen, en door de tips en concrete feedback zie ik nu dat ik ondernemerschap mag ontwikkelen. Ik heb veel geïnvesteerd in mijn vakkennis en nu investeren als mijzelf de ondernemer.

Gonny: Verrassend. Ik verwachtte dat mijn moodboard zou gaan over loslaten, maar nu ik het resultaat zie is dat toch anders. Het gaat niet zozeer over loslaten maar anders vasthouden en ik mag meer met liefde voor mezelf zorgen.

Marie Louise: Wanneer ik naar mijn gemaakte moodboard kijk zie ik veel natuur en dat betekent voor mij geluk. Ik vond de interactie tussen ons deelnemers heel interessant. het met elkaar meedenken, plaatjes doorschuiven en hulp krijgen, heel verrassend.

Reacties van klanten over workshop Moodboard maken

paper-571937__180MB:
Het geheel vond ik waardevol; alle onderdelen pasten bij elkaar. Door het voorstellen en het herkennen van kwaliteiten in elkaar kwam er een leuk onderling contact tot stand. Door de meditatie kwam ik beter bij mijzelf, waardoor ik in alle rust kon genieten van het knip-, plak- en scheurwerk. Het was een leuke afronding om elkaars moodboard te bekijken.  

Marjanne zorgde goed voor de inwendige mens. Er werd rekening gehouden met diëten. Ze zorgde voor een warme, veilige sfeer en door de structuur van de avond kon er een fijne ontmoeting zowel met anderen als met mijzelf plaatsvinden.

Voor mijn opleiding heb ik vorig jaar een soortgelijke opdracht gedaan. Het was voor mij de vraag of het iets nieuws zou gaan opleveren, maar het voelde goed om te komen, dus ben ik gekomen. Ik heb een hele leuke avond gehad. Daarnaast heb ik het inzicht gekregen dat ik mij beter kan richten op kleine concrete doelen. Mijn uitgangspunten in  het leven weet ik wel. Mijn moodboard is in ontwikkeling: Ik ga er overheen schilderen; in de energie staan mijn concrete doelen dan op mijn moodboard, in beelden en niet meer in woorden. Ik kan de workshop echt aanraden. Ik heb het zelf heel leuk gevonden om dit met anderen te doen.

 

moodb IMG_1543 13 juli 2015Diny Knopers:
Ik vond het zeer waardevol in de voorstelronde kwaliteiten en ervaringen aan elkaar door te geven. Prettig om te horen hoe er naar mij word gekeken. De meditatie voorafgaand aan het maken van het moodboard vind ik prettig, het gaf mij een prettige start om mijn gedachten op gang te helpen.  

Ik kon mijn gevoel, behoefte en beleving van het HIER en NU van wat ik belangrijk vind op een prettige manier weergeven. Ben benieuwd hoe ik er over een jaar naar kijk. Ik voel me erg op mijn gemak bij de begeleiding van Marjanne. De workshop is een aanrader. Het is prettig om met jezelf te werken in een fijne omgeving.

Seri van Veen:
Ik vond het een mooie avond; bijzondere ontmoetingen met aardige vrouwen. Het board maken pakte voor mijn gevoel wel goed uit, vandaag zou ik het waarschijnlijk anders doen, maar dat lijkt me logisch. Het is een on going process.

Conny:
Moodboard
Bladeren, Kiezen,
Scheuren, Sorteren, Plakken
Je onbewuste bewust maken
Prachtig!

 

IMG_0109 moodb kanrin jongmanKarin Jongman:

Hartelijk dank voor de fijne en ook leerzame avond gisteren. Het was gezellig om samen met de andere dames deze “oefening” te doorlopen en na te denken over wat mij beweegt. Het is leuk om terug te kijken naar mijn “moodboard” en de teksten en foto’s te zien die mij wat doen. Het zou interessant zijn om deze oefening over een tijd nog eens te doen en te zien of het resultaat hetzelfde is, of toch heel anders.

Het meest waardevolle onderdeel vond ik het bewonderen van elkaars moodboard door de persoonlijke uitleg en de achtergrond informatie erbij in een prima, gezellige ruimte!

Ik heb voor mezelf bevestigd, hetgeen belangrijk voor mij is in mijn leven; zaken waaraan ik meer aandacht wil besteden, zaken die ik anders wil doen en zaken die ik graag zou veranderen of een plaats in mijn leven wil geven.

Het is een leuke sessie voor iedereen: de sessie zelf is relatief light, voor mij ging het om het verwerkingsproces erna, wat ik zelf al dacht. Ik heb dingen nu een plaats kunnen geven, waardoor ik er concreter aan ga werken om dingen te verbeteren.

 

 www.loopbaancoachingwerkt.nl/workshop-moodboard-makenAnneke den Os:
“Een hele gezellige workshop, waarin je veel over jezelf leert en je bewust wordt wat je belangrijk vindt. Wat wil ik nou?, was ook mijn vraag. Er is meer duidelijk geworden.

Ik vond de opbouw positief: eerst een gesprek, dan de meditatie en daaarna met een schoon brein lekker aan de slag. Dat werkte heel goed. Waar ik anders nog wel es twijfelde kwam ik nu allerlei afbeeldingen en teksten tegen in het materiaal, waarbij ik dacht: Dat is voor mij.

Marjanne is zelf heel open en ze vraagt door, ze voelt het aan, dat vind ik prettig. Ik leer daaardoor veel over mezelf.”

 

www.loopbaancoachingwerkt.nl/workshop-moodboard-makenMonique de Waal:
“Van de onderdelen vond ik het creatief knippen, plakken, scheuren, tekenen… het meest waardevol. Tijdens het knippen en plakken was ik alleen daar mee bezig. Even niet denken aan de boodschappen, was, etc. Dat heb ik niet zo heel vaak, dus was bijzonder. Verder kwamen er waardevolle gesprekjes  op gang, waardoor ik veel informatie kreeg. Ik zou heel graag weer gaan leren en zou willen ontdekken wat dan precies. Daar ben ik nog niet uit, omdat ik veel dingen leuk vind.

Waar ik vooral iets aan heb, is dat het echt de moeite waard is om dingen, die belangrijk voor je zijn, zichtbaar te hebben. Het moodboard heeft thuis een mooi plekje gekregen; ik kan er naar kijken en geeft houvast. Ook is het niet iets statisch, maar dynamisch. Het moodboard is niet af. Er kunnen nog dingen bij. Dat geeft perspectief.

De workshop moodboard maken is leuk en ontspannend. Ik kan het iedereen aanbevelen. . Je gaat met een zinvol papier en in een goede mood naar huis.”

 

paper-571937__180S.B.:
“Marjanne maakte me bewust van mijn motieven. Het heeft me bewuster gemaakt van mijn talent en wat ik wil: sowieso iets met talen binnen een klein bedrijf of team. Met een combi van administratieve en organisatorische taken of inhoudelijk lijkt me nog meer een uitdaging.

De manier waarop we kennis met elkaar maakten vond ik interessant, waardevol en ook herkenbaar.  Ik kan deze workshop zeker aanbevelen, omdat het toch weer bijdraagt aan wie je bent/wilt zijn.”

 

www.loopbaancoachingwerkt.nl/workshop-moodboard-makenManon Ende:
“Ik vond alle onderdelen van deze workshop waardevol. Erg leuk om te starten met het benoemen van kwaliteiten; dat maakt dat ik bewuster keek naar de andere deelnemers, me gezien voelde door hen en altijd leuk om complimenten te krijgen. Voor mezelf was het creatief knippen, plakken, scheuren en tekenen erg waardevol.

Creatief bezig zijn vind ik leuk en zorgt bij mij voor ontspanning wat ik de laatste tijd te weinig heb gedaan. Ik ben gewend stappen vooruit te denken en hard te werken. Nu leer ik om rust te nemen, te ontspannen en te vertrouwen; dat voornemen komt nu op een visuele manier terug in mijn moodboard.

Marjanne creëerde een ontspannen sfeer waarin ieder zijn/haar ruimte kon innemen. Daarnaast bewonder ik de manier waarop Marjanne zich kwetsbaar opstelde, door over haar eigen worsteling te vertellen. Daar kan ik wat van leren.

De workshop zorgde bij mij voor ontspanning, voldoening en gezelligheid. Daarnaast vond ik het ook leuk om met andere deelnemers te in gesprek te zijn over wat zij willen en waarom. Ik heb de workshop al aanbevolen aan een vriendin die op zoek is naar nieuw werk. Ik vertelde haar dat dit een ontzettend leuke manier is om daar meer duidelijkheid over te krijgen. “ 

Wat zeggen cliënten over loopbaanadvies?

 

Reacties van deelnemers over hun sollicitaties

Jan Hoos
“Vandaag goed nieuws te horen gekregen! Ik ga aan de slag op weg naar een vast contract. Ik ben gister op sollicitatie gesprek geweest bij een video productie maatschappij. En dat ging heel goed. Tijdens het gesprek lieten ze al weten dat het goed voelde en aanstaande vrijdag laten we het elkaar weten. Op die manier hebben we nog even wat tijd om er over na te denken.

Jan
Voor het solliciteren heb ik eerst gebeld zoals ik bij jullie heb geleerd :) tijdens de sollicitatietraining en dat heeft geholpen. Ook met de brief schrijven heb ik gelet op enthousiast zijn en daar kreeg ik ook nog complimenten over. Mijn CV ziet er ook nog steeds zo uit zoals ik die met jullie hulp heb gemaakt dus ik wil jullie zeker bedanken :-). ” Hoos

Reacties van klanten uit Netwerken werkt écht!

Sita
“Uitgebreide informatie op veel verschillende vlakken gekregen, en toch een duidelijke lijn. Marjanne & Ingrid nemen de tijd voor persoonlijke ervaringen! Waar ik het meeste aan had, is dat netwerken voorbereiding vraagt: goed voor ogen hebben wie en wat ik zoek. En ook de goede vragen stellen. De tops en tips; die krijg je in de praktijk niet, wel in deze workshop, erg waardevol!”

J.V.D.
“Het gaat bij netwerken vooral om lef en durf, ontdekte ik. Durf om te vragen, wat ik persoonlijk nodig heb. Ik was bang dat anderen dat als een zwakte zouden zien, maar het is eerder andersom.   Op vakantie doe ik het netwerken gewoon. Mensen komen zelfs op me af om te vragen wat ik zoek. Maar als het om mezelf gaat of over het inschakelen van mijn netwerk, durf ik niet. Ik heb vanavond geleerd om het echt te doen voor mezelf, voor mijn werk. Iemand helpen is zinvol, en als ik het niet vraag, weet een ander dus niet waarmee ze me kunnen helpen.”

Esther
“Net zoals in de eerdere workshops van jullie zet de workshop weer aan tot denken. Door het unieke samenspel van Ingrid en Marjanne leer je goed je persoonlijke leerdoel verwezenlijken. De workshop ‘Netwerken’ bereidt je voor op een effectieve ‘elevator pitch.”

 

Reacties van deelnemers over de Sollicitatietraining

Systematisch Slim Solliciteren!-programma Jan
“Ik ben pas afgestudeerd. Voor mij persoonlijk was het een soort missing link tussen mijn opleiding en het beginnen met mijn loopbaan. Dankzij de trainers, maar zeker ook de wisselwerking met de trainers.”

“Het uitzoeken van de ‘musts’ voor een toekomstige functie daar had ik uit mezelf niet zo bij stil gestaan. Daarnaast was het super om met anderen ervaringen uit te wisselen en het horen van hun verhalen. De onderwerpen in jullie Sollicitatietraining zetten me extra aan het denken.”

Esther Kok, marketingprofessional
“Bewust zijn van wat ik wil met mijn werk – dat was de eyeopener voor mij. Ik had er nooit zo bij stil gestaan, rolde altijd van de ene in de andere baan. Marjanne & Ingrid zetten me aan het denken over de wijze waarop ik in het werk sta. Voldoet dat nog aan mijn verwachtingen? Waar ben ik blij mee? Wat zou ik anders willen zien? En hoe bereik ik dat? Meerwaarde is dat ik nu ook de verschillende fases in mijn loopbaan kan onderscheiden. Marjanne en Ingrid geven de tools hiervoor. “

“Ik heb het programma als zeer inspirerend ervaren.  Dit Sollicitatieprogramma gaat verder dan een sollicitatietraining. Door de inzichten en ervaringen van anderen leer je weer even stil te staan bij je eigen carrière en doelen. Het heeft mij laten nadenken over wat ik werkelijk wil en hoe ik dat kan bereiken. De persoonlijke touch van Ingrid en Marjanne halen het maximale uit jezelf!”

Een echte aanrader

“Wat ik heel leuk vond, was het casual gevoel. Ik heb een hoop tricks en tips gekregen. Na de eerste bijeenkomst had ik al veel gekregen, wat ik kon gebruiken. Na afloop van het 7 weken programma kan ik zeggen dat ik meer vertrouwen heb gekregen.  Ik kan anderen beslist aanraden de workshop ook te volgen, omdat er vele onderwerpen aan bod komen en er tijd is voor zowel individu als de groep. De naam Systematisch Slim Solliciteren!-programma zou ook GO FOR YOURSELF!-traject kunnen zijn. Het is namelijk veel meer dan een sollicitatietraining.”

“De trainers waren super! Persoonlijk, oog voor detail, maar weten je ook echt te raken met hun vragen, zoals wat je zou doen als geld geen rol speelt. Ik kan het programma zeker aanbevelen aan vrienden en collega’s die op een keerpunt staan van wat ze willen!”

 Lees hier meer over de complete sollicitatie training en de workshops

%d bloggers liken dit: