fbpx

Workshop Een opvallend CV

opvallend CVHoe maak je een opvallend CV?

Het opsturen van je CV naar aanleiding van een vacature heeft maar één doel: dat je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek.

 • Word je te weinig uitgenodigd of misschien wel helemaal niet? 
 • Vind je het lastig een persoonlijk CV te maken?

Workshop een opvallend cv

Dan is deze workshop iets voor jou. We weten uit ervaring, dat jouw CV na het volgen van deze workshop, goed in beeld komt bij werkgevers. Je kansen om uitgenodigd te worden, zullen door het volgen van deze workshop sterk toenemen.

In mijn praktijk zie ik vele CV’s. Onopvallende, slechte en goede Cv’s. Die ik bekijk met twee petten op, die van werkgever en die van loopbaanadviseur. CV’s die opvallen, aanspreken en voldoen aan de eisen van deze tijd. Door mijn contacten met werkgevers, ben ik ook goed op de hoogte van wat zij nu belangrijk vinden, waar ze op letten bij het selectieproces.

opvallend cvAl deze kennis deel ik met jou in de workshop ‘Hoe maak je een opvallend CV?’. In een actieve workshop gaan we aan de slag met wat belangrijk is voor een goed Curriculum Vitae, waar recruiters op letten bij het maken van hun keuze, en hoe jij van jouw CV een aansprekend CV maakt.

Aanmelden

Meld je aan voor de workshop. In overleg plannen we een datum.
Aantal deelnemers: maximaal 6
Plaats: Bodegraven
Prijs: 47 euro

ja, ik meld me aan

Reacties van deelnemers:

“Ik vond het heel inspirerend. De locatie en catering waren prima verzorgd. De kennis en informatie van de trainer: prima. Ik kan niet zeggen wat mij het meest aansprak, eigenlijk alles vond ik leerzaam.” Gerard

“Ik kwam naar de workshop omdat ik mijn CV professioneler wilde maken en tips en aanvullingen krijgen. Die heb ik gekregen. Hoewel ik het lastig blijf vinden om mijn CV helemaal goed en opvallend te maken, ben ik met de tips weer een stap verder gekomen! De directheid en professionele kennis van zaken van Marjanne spraken me aan.” Lotty

Workshop Een Opvallend CV

Het programma is als volgt opgebouwd:

 • Voorbereidingsopdracht

Tijdens de workshop gaan we in op:
5 punten waar je rekening mee moet houden bij een winnend CV:

 1. Lay-out van je CV
 2. Eisen van deze tijd
 3. Opvallend en aansprekend CV
 4. Waar letten recruiters op bij het selectieproces
 5. Zoekwoorden en resultaten

Al deze kennis brengen we samen in de workshop ‘Hoe maak je een winnend cv’. Neem je laptop mee, zodat je je CV direct kunt met aanpassen nav tips en feedback. 

Wat krijg je nog meer?

 • Persoonlijke Feedback  op je CV
 • Tips hoe je aansluit bij een vacature en het bedrijf
 • Handvatten wat in een Persoonlijk profiel naar voren mag komen
 • Voorbeeld CV’s en handige weetjes
 • Na de workshop mag je je verbeterde CV insturen en kijk ik nog een keer met je mee.
 • En niet te vergeten: Andere deelnemers die je kunt toevoegen aan je netwerk, waarmee je als je wilt kunt sparren gedurende je zoektocht.

ja, ik meld me aan

%d bloggers liken dit: