Workshop Moodboard maken

Met een moodboard of doelenbord werkt heel krachtig en het laat zien waar je naar verlangt of van droomt. Hoe mooi ook: je onbewuste helpt je bij het realiseren van je dromen. Het grappige aan je brein is dat het geen onderscheid maakt tussen fantasie en werkelijkheid. 

En… een eenmaal gemaakt moodboard geeft moeiteloos focus en richting aan acties.  

Waarom zou je een moodboard maken?

http://loopbaancoachingwerkt.nl/workshop-moodboard-maken

We leven ons leven, gaan naar ons werk, zorgen voor ons gezin, geven invulling aan onze vrije tijd… Je gaat naar je werk, hebt een leuk huis, af en toe met vakantie en aan het einde van de maand dan komt gelukkig weer het salaris.

En opeens kan er een moment komen dat je denkt: “Is dit het nou?” De reden kan van alles zijn. Je wordt opeens boventallig. Het bedrijf waar je met plezier werkt gaat failliet. Je krijgt een nieuwe leidinggevende waarmee de communicatie niet soepel verloopt. Een groot project valt weg waardoor het plezier in je werk weg is. Ontslag. Een scheiding, je wordt moeder… Wie ben je en waar sta je nu? Waar ga je je op richten? 

Ja, ik wil iets anders, maar wat?

Je wilt iets anders, maar wat dan? En hoe kan je dat vormgeven? Op een zinvolle manier invulling geven aan een nieuw doel. Verlangen om elke dag voor de volle 100% te genieten. Kan dat eigenlijk wel? 100% genieten lijkt een utopie. 

Dromen zijn verlangens. Wat wil je graag meemaken?  Sta je daar wel eens bij stil? Of liggen je dromen onder het stof en is het tijd ze opnieuw wakker te maken?

Zonder visie lukt het niet

Waar droom jij van? Zonder visie lukt het niet. Zonder visie zul je je dromen niet in haalbare doelen kunnen omzetten. Je kunt met je hoofd wel bedenken wat je belangrijk vindt in je leven, maar als er geen visie is werkt dat niet of onvoldoende en blijf je halverwege steken.

Je visie ontwikkelen en je dromen visueel maken dat werkt wel. Want dromen zijn verlangens. Bijvoorbeeld: In je werk een nieuwe richting inslaan, je leven anders vormgeven, dromen van een leven zonder stress, een betere balans in werk en privé, dingen doen, waar je energie van krijgt, je ogen van gaan stralen, dat kan echt!

Een moodboard is een krachtige manier je onbewuste dromen visueel te maken. Je onbewuste helpt mee. Je brein maakt namelijk geen onderscheid tussen iets wat fantasie is of realiteit.

De workshop Moodboard maken is een geweldige manier om een visueel beeld te creëren waar jij van droomt, je onbewuste helpt mee tijd te besteden aan de dingen die er toe doen. En elke dag meer plezier te ervaren en je gelukkig te voelen op weg naar je doelen. Doe je mee?

ja, ik meld me aan

 

Workshop Moodboard maken

In de workshop Moodboard maken ontdek je in 1 avond wat je nu echt leuk en belangrijk vindt in je leven en werk. Je maakt je eigen IK BEN 100% UNIEK- moodboard, wat uitstraalt wie je bent en waar je naar toe wilt in je werk en leven. Dat geeft je veel inzicht in jezelf. 

Vanuit een echt persoonlijk moodboard kun je daarna de vertaling maken naar je eigen situatie. Deze workshop kan ook een goede eerste stap van een Loopbaanonderzoek zijn.

Meedoen aan de workshop Moodboard maken

In een ontspannen sfeer en op een leuke en inspirerende manier ben je bezig met knip- en plakwerk. En terwijl jij aan het fantaseren bent over jouw ultieme toekomst verwen ik je met lekkernijen, koffie thee en sap.

Papier en benodigde materialen staan voor je klaar en de rest komt vanzelf. Creatief of niet, iedereen heeft het in zich. De uitkomsten steeds verrassend. Juist de eenvoud van het maken van je eigen IK BEN UNIEK-werk zorgt voor een verbluffend resultaat.

http://loopbaancoachingwerkt.nl/workshop-moodboard-maken/http://loopbaancoachingwerkt.nl/workshop-moodboard-maken/http://loopbaancoachingwerkt.nl/workshop-moodboard-maken/http://loopbaancoachingwerkt.nl/workshop-moodboard-maken/

Reactie van Manon: Mooi startpunt om verdere stappen in mijn loopbaan te gaan maken. 
… het werkt heel goed om helemaal vrij te kiezen! Wat vind ik nu echt waardevol, leuk, belangrijk… zonder de ballast van, kan dat wel ….? Deze workshop staat helemaal in het teken van Lees verder…

Reactie van Monique: Waar ik vooral iets aan heb, is de dingen, die belangrijk voor me zijn, zichtbaar te maken. Het heeft thuis een mooi plekje gekregen; ik kan er naar kijken en geeft me houvast. Ook is het niet iets statisch, maar dynamisch. Het moodboard is niet af. Er kunnen…..  Lees verder…

Wat levert het je op?

  • Een uniek kunstwerk
  • Zicht op jouw unieke talenten
  • Een eerste stap om je dromen in werk en leven waar te maken
  • Een moodboard dat je een jaar lang inspireert
  • Je gaat met een hoop nieuwe inzichten naar huis, welke je zullen helpen bij het maken van keuzes en beslissingen

Praktische zaken

Workshop Moodboard makenDatum: 6 oktober

Groepsgrootte: maximaal 6 personen

Trainer: Marjanne de Boer

Locatie: Groene Ree 35 2411 ZE Bodegraven

Mail naar contact@loopbaancoachingwerkt.nl

Prijs 37,50 euro.

Deze workshop is ook leuk om met vriendinnen doen.
Ook als teambuilding of teamuitje in company geschikt. Vraag naar de mogelijkheden.

ja-ik-doe-mee

 

→ Terug naar het overzicht van diensten >